Tarina

Kopparberg on oikea kaupunki, jossa voi lomailla ja asua. Se ei ole mikään suurkaupunki vaan pikemminkin lämminhenkinen pikkukaupunki. Ainakin paikallisten mielestä.

KAUPUNKI

VUOTUISET KÔPPEBÄRSMARKEN-MARKKINAT

Kopparberg tarjoaa monenlaista tekemistä: majavasafarin, kierroksen paikalliseen ruokakauppaan tai pizzanautinnon jossakin kaupungin viehättävistä pizzerioista. Kaupungissa järjestetään joka vuosi Kôppebärsmarken-markkinat. Itse asiassa koko Kopparberg muuttuu huvipuistoksi markkinoiden ajaksi.

Jos päätät vierailla Kopparbergissä minä tahansa muuna päivänä kuin Kôppebärsmarken-päivinä, voit vierailla Stora husetissa.    Huhupuheiden mukaan siellä asuu kaksi kummitusta – kiltti kummitus päärakennuksessa ja ilkeä vasemmassa siivessä. Käynti Stora husetissa tapahtuu omalla vastuulla.

PANIMO

PANIMO SIJAITSEE RAKENNUKSESSA, JOKA ON RAKENNETTU YLI 130 VUOTTA SITTEN.

Kopparbergissa voi tietenkin vierailla panimossa, jossa siiderimme valmistetaan. Panimo sijaitsee alkuperäisessä rakennuksessa, joka on rakennettu yli 130 vuotta sitten. Me lupaamme, että panimo myös pysyy täällä. Monet työtovereistamme asuvat ja työskentelevät Kopparbergissä, ja koska ilman heitä ja Kopparbergin pehmeää lähdevettä ei syntyisi maailman parhaiten myyvää päärynäsiideriä, meillä ei ole mitään syytä muuttaa muualle.