Olut

OLUT

KOPPARBERG FRUIT LAGER LEMON&LIME

Perinteisesti valmistettu humaloimaton lager, joka on maustettu sitruuna- ja limetäysmehuilla. Sen sitruksisen täyteläistä makua tasapainottaa lager-oluelle ominainen katkeruus. Seurustelujuoma, joka on parhaimmillaan hyvin jäähdytettynä suoraan pullonsuusta nautittuna.

Alkoholipitoisuus 5.0%. 33 cl pullo.

OLUT

SOFIERO ORIGINAL

Raikas ja keskikatkera maku, jossa hivenen mallasta sekä sitrusta. Konstailematon olut toisin sanoen.

Sofiero on mainio janonsammuttaja, joka sopii hyvin grillatun sekä naposteluruoan kuten tacojen ja sipsien kanssa.

Alkoholipitoisuus 5.2%. 33 cl pullo.

OLUT

ZEUNERTS HÖGA KUSTEN

Sekoitus lageria (70%) sekä alea (30%). Täyteläinen ja keskikatkera maku, joka jättää pitkän, hyvän jälkimaun. Höga Kusten sopii jotain erilaista vaativalle lagerin juojalle. Tarjoile maukkaan, perinteisen kotiruoan seurana.

Alkoholipitoisuus 5.2%. 50 cl pullo.

OLUT

ZEUNERTS MERKE

Vahva maku, jossa tasapainoista katkeruutta sekä tumman leivän vivahteita. Erittäin täyteläinen keskikatkera olut. Zeunerts Merke sopii maukasta ruotsalaista lageria etsivälle. Se on edukseen erityisesti maustettujen liharuokien seurana.

Alkoholipitoisuus 5.3%. 50 cl pullo.

OLUT

RICKYS IPA

Tasapainoinen ja humala-arominen maku, jossa toffeen ja sitruksen vivahteita. Ricky’s IPA sopii perinteistä IPA etsivälle. Ruokajuomana se toimii parhaiten kermaisten kastikkeiden kera tarjottavien liharuokien kanssa.

Alkoholipitoisuus 5.5%. 50 cl pullo.

OLUT

FAGERHULT EXPORT

Täyteläisempi pils-tyyppinen lager. Maltainen maku, jossa ruohomaisuutta ja sitrusta. Tarjoile maukkaan, perinteisen kotiruoan seurana.

Alkoholipitoisuus 5.3%. 50 cl pullo.