Elderflower & Lime
Kopparberg

Elderflower&Lime

Kevyt ja kukkainen maku, joka saa extra-potkua runsaasta tujauksesta limemehua, Kopparberg Elderflower & Lime on löytämisenarvoinen salaisuus. Kaada jäiden päälle ja kruunaa ohuella kurkkusuikaleella… tai makeampaan makuun mansikalla.

ALKOHOLI4.0%
TÖLKKI33 cl (12-pack)
PULLO33 cl
Päärynäsiideri
Kopparberg

Päärynäsiideri

Kopparbergin päärynäsiideri valmistetaan salaisen reseptin mukaan. Valmistuksessa käytetään Kopparbergin pehmeää lähdevettä ja laatupäärynöitä. Näistä aineksista syntyy väriltään vaalea ja maultaan raikkaan hedelmäinen siideri. Se on tällä hetkellä maailman johtava päärynäsiideri. Maista sitä jäiden kera, niin tiedät miksi.

ALKOHOLI0%4.5%
TÖLKKI50 cl
PULLO50 cl
Mansikka&Lime
Kopparberg

Mansikka & lime

Mansikoiden ja limetin mehua on lisätty Kopparbergin omenasiideriin. Näin on syntynyt intensiivisen hedelmäinen siideri, jossa on selkeä mansikan maku. Tarjoa jäiden kanssa.

4,5 til.-%

 

Mixed Fruit
Kopparberg

Mixed Fruit

Pirskahtelevaa mustaherukkaa ja vadelmaa

Kopparbergin Mixed Fruit -siideri ei ole maultaan aivan perinteinen siideri. Vadelmien ja mustaherukoiden mehu sekoitetaan omenasiideriin. Näin syntyy ainutkertaisen hedelmäinen maku, runsas väri ja viimeiseen pisaraan asti raikas juoma.

ALKOHOLI0%4.5%
TÖLKKI44 cl
PULLO50 cl
Naked Apple
Kopparberg

Naked Apple

Kopparbergin Naked Apple -siiderin valmistusmenetelmä on ainutlaatuisen riisuttu. Tuloksena on siideri, joka näyttää ja maistuu omenoilta. Siinä ei ole muista omenasiidereistä tuttua oranssia väriä ja tammista makua. Puhdas, raikas ja virkistävä.

ALKOHOLI4.5%
TÖLKKI50 cl (6-pack)
Naked Pear
Kopparberg

Naked Pear

Kopparberg Naked Pearissa maistuu raikas päärynä aidoimmillaan. Tämä on alkuperäisen makeamman siiderimme kuivempi versio. Puhdas ja ennen kaikkea virkistävä maku.

4,5 til.-%

Päärynä light
Kopparberg

Päärynä light

Vähemmän sokeria mutta sama maailman johtava päärynän maku. Kaada kylmä päärynäsiideri isoon lasiin jäiden päälle ja nauti.

Alkoholiton
4,5 til.-%

Lakanmakuinen light
Kopparberg

Lakanmakuinen light

Lakka on harvinainen pohjoinen marja, jolla on hyvin omaleimainen maku. Se antaa Kopparbergin Lakansiiderille hieman kirpeän maun. Maistuu parhaalta kylmänä jäiden kera.

4,5 til.-%

ALKOHOLI4.5%
TÖLKKI50 cl
Alkoholiton Karpalo
Kopparberg Alkoholiton

Karpalo

Karpaloiden jäljittelemätön maku on vangittu tähän alkoholittomaan juomaan.  Nauti virkistävän hedelmäisestä karpalon mausta ilman alkoholia.

0 til.-%

Päärynä light alkoholiton
Kopparberg Alkoholiton

Päärynä light

Valmistetaan salaisen reseptin mukaan. Valmistuksessa käytetään Kopparbergin pehmeää lähdevettä ja laatupäärynöitä. Näistä aineksista syntyy väriltään vaalea ja maultaan raikkaan hedelmäinen siideri. Tämä Kopparbergin alkoholiton siideri on yhtä herkullista kuin alkoholillinenkin versio.

ALKOHOLI0%
TÖLKKI50 cl